ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд арештував будівлю, в якій розміщений офіс "1+1", у справі Приватбанку

13.09.2017, 12:56

Печерський районний суд Києва 4 вересня арештував будівлю заводу “Біола” в Дніпрі, а також будівлю в Києві, яку орендує телерадіокомпанія “Студія 1+1”, у справі розкрадання коштів із Приватбанку. Інформація про це міститься в судовому реєстрі, повідомляє LB.ua.

У рамках розслідування справи про розкрадання 19 млрд гривень, виділених на рефінансування Приватбанку, прокуратура через суд домоглася арешту на таке майно: земельні ділянки в Одеській області, Овідіопольському районі, що належать ТОВ “Хаджибей”; масив “Золотий берег” (акваторія Чорного моря); нежитлові приміщення житлово-офісного будинку та підземного паркінгу в Києві по вул. Кирилівській, 23 (орендує “Студія 1+1”), що належать ТОВ “Поділ Нерухомість”; будівлю заводу “Біола” в Дніпрі по вул. Берегова, 135, яка належить ТОВ “Ерлан”; літак Boeing 767-300 (власність португальської Pennylane - Comercio Internacional LDA).

Крім того, арештовано належну ТОВ “Імме” будівлю в Києві на проспекті Степана Бандери, 34, площею 6 921 кв. м; нежитлові будівлі в Дніпрі по вул. Чкалова, 27, що належать ТОВ “Акватера” і ТОВ “Арлан”; будівлю торгового павільйону в Одесі по вул. Космонавтів, 32 (належить ПАТ “Проектно-пошуковий інститут “Південмедбіосинтез”).

Крім того, 7 вересня суд ухвалив рішення про арешт зернового терміналу “Бориваж” в Одеській області (належить ТОВ “Агротермінал Логістик”).

Як повідомляв ІМІ, 28 серпня Печерський районний суд Києва дозволив слідчому Генеральної прокуратури здійснити огляд будівлі в Києві, де розташований холдинг “1+1 Media”, у справі про розкрадання коштів у Приватбанку.

“1+1 медіа” заявив, що у київській будівлі, яку орендує холдинг, цього року було вже кілька перевірок у банківській справі. Холдинг не виключає, що на нього спробують тиснути.

12 вересня прес-служба “1+1 медіа” заявила, що до 25 вересня Національний банк України (НБУ) планує відчуження будівлі ТОВ “Поділ-Нерухомість” (де розташовані офіси “1+1 медіа”) через те, що вона перебуває в якості заставного майна за процедурою рефінансування Приватбанку. Медіагрупа просить Міністерство внутрішніх справ (МВС) забезпечити охорону будівлі.

12 вересня Національний банк України (НБУ) заявив, що не звертався ні до орендаря ТОВ “Телерадіокомпанія “Студія 1+1”, ні до орендодавця ТОВ “Поділ нерухомість” із вимогою звільнити приміщення по вул. Кирилівській, 23”.

Liked the article?
Help us be even more cool!