ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Столар продав свій медіахолдинг Live.Network

26.07.2022, 13:47
Фото – Live.Network
Фото – Live.Network

Співзасновниця креативних агентств We know how та Badoev ID Ганна Ковальова купила три канали медіахолдингу Live.Network Вадима Столара – “Типовий Київ”, Odesa.live, Live. Про це повідомляє “Детектор медіа” з посиланням на пресслужбу каналів.

Вартість угоди не розголошується.

“Угода про придбання мовників укладалася в складний для нашої країни та медіахолдингу час, коли телеканали були змушені тимчасово зупинити мовлення. Усі зараз спостерігають тенденцію закриття багатьох телеканалів і видань, тому питання ціни для сторін не було визначальним”, – сказала Ганна.

Також вона додала, що прийняла всі умови колишнього власника щодо збереження команди. Поки телевізійне мовлення зупинене, її компанія скеровує вектор розвитку в діджитал-напрямі, який наразі буде пріоритетним.

“Я впевнена, що завдяки нашому досвіду в розвитку креативних індустрій та роботі зі ЗМІ ми зможемо зберегти високий рівень професіоналізму та продовжимо розвивати медіамайданчики, керуючись виключно етичними принципами та інтересами суспільства. Наша спільна робота неодмінно принесе користь українській громаді”, – зазначила Ковальова.

Зараз команда вже відновила інформаційне діджитал-мовлення сайту “Новини.Live” та готується до його перезапуску. Також розвиває діджитал-канали в Telegram, Facebook, Instagram у регіонах і столиці. Редакція поступово виходить на міжнародний рівень і вже співпрацює з журналістами США, Польщі, Франції, Німеччини та Бельгії. Після припинення бойових дій в Україні та покращення економічної ситуації команда планує відновити ТБ-мовлення.

Поки що в реєстрі, згідно з інформацією Youcontrol, власником юридичних осіб каналів Odesa.live (ТОВ “ТРК “Клуб-ТВ”), “Типовий Київ” (ТОВ “ТРК “Купол”) та Live (ТОВ “Ньюс нетворк”) є Вадим Столар.

Як нагадує видання, у березні цього року нардеп ОПЗЖ та власник Live Вадим Столар перебував за кордоном. Він повідомляв, що канали Live Network допомагали працювати єдиному національному мовнику. У травні Вадим Столар увійшов до нової депутатської групи Відновлення України.

Як повідомляв ІМІ, з 15 телеканал Live зупинив своє мовлення до скасування в Україні режиму воєнного стану.

Канал Live розпочав мовлення в серпні 2020 року під назвою Kyiv.Live. Канал входить до медіахолдингу Live.Network, що належить нардепу, який вийшов із фракції ОПЗЖ Вадиму Столару.

Liked the article?
Help us be even more cool!