ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Стогній подав до суду на Геращенка

13.12.2016, 15:01

12 грудня тележурналіст, ведучий програми “Надзвичайні новини” (ICTV) Костянтин Стогній подав позов до Печерського районного суду Києва на народного депутата Антона Геращенко щодо захисту честі да гідності. Про це повідомляється на сайті “Надзвичайних новин”.

Причина позову полягає у розповсюдженні політиком “інформації, яка є недостовірною, не відповідає дійсності, спричиняє сильну образу та порочить честь, гідність та ділову репутацію Стогнія Костянтина Петровича”.

Так, 9 грудня Антон Геращенко в ефірі телепрограми “Шустер. Live” заявив, що Стогній був прес-секретарем колишнього міністра МВС Захарченка. Також депутат звинуватив журналіста у співпраці з “московськими замовниками”. “У відповідь на заяву колишнього прес-секретаря колишнього міністра внутрішніх справ Захарченка”, - розповів в ефірі нардеп Антон Геращенко.

Ці звинувачення Геращенка пролунали після того, як Стогній надав коментар у програмі Шустера під час обговорення версій трагедії у Княжичах, в якій співробітники силових структур перестріляли один одного.

В ефірі програми (31 хв.) Стогній сказав наступне: “Розвідники, які чекали бандитів, але при цьому пропустили машину ДСО (Державна служба охорони - ред.) та дали можливість себе заарештувати, що це за розвідники такі? Це по-перше. По-друге, розвідники ніколи не використовувалися в засідках, вони не мають права себе розсекречувати, тому й не можуть нікого затримувати. Засідка ж передбачає затримання. Тому, швидше за все, цих людей відправили кудись несанкціоновано обшукувати будинок з якоюсь метою. Ну ось, їх і затримала ДСО. Напевно, вони знайшли те, що повинні були знайти, і те, що там знайшли, виявилось фатальним, чимось дуже важливим для тих, хто направив туди всі ці сили”.

“Надзвичайні новини” зазначають, що інформація Геращенка не відповідає дійсності. Це доводить рапорт Костянтина Стогнія про звільнення з органів внутрішніх справ. Раніше, на сайті МВС, а нині - Нацполіції останні згадки про журналіста в якості радника міністра внутрішніх справ датуються груднем 2010 року. Віталій Захарченко обійняв посаду голови МВС у листопаді 2011 року.

Liked the article?
Help us be even more cool!