ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Новопризначений радник Стеця Гео Лерос відповідатиме за мистецькі проекти в зоні АТО

29.07.2016, 13:42

Міністр інформаційної політики України Юрій Стець призначив своїм радником Гео Лероса - режисера, куратора, засновника одного з найбільших міжнародних арт-проектів «Art United Us». Одним з результатів роботи його команди є серія муралів - художніх розписів зовнішніх стін будинків в міському просторі, повідомляє Урядовий портал.

Міністр інформаційної політики України Юрій Стець: «На осінь ми запланували великий мистецький проект в зоні АТО, зокрема МІП максимально сприятиме підняттю духу єдності в східних регіонах. Цей проект також буде сприяти розширенню кругозору та, певним чином, виховуватиме дух відповідальності за країну. Це, свого роду, інформаційна політика через мистецтво».

Гео Лерос: «Разом зі своєю командою,  всесвітньо відомим художниками, ми акцентуватимемо на важливості територіальної цілісності України та показуватимемо світу, що Україна прагне миру». Зазначимо, що раніше Міністерство інформаційної політики України підтримало створення муралу в Чорнобилі до річниці трагедії на атомній електростанції. В рамках міжнародного арт-проекту «Art United Us» в Україні створюється 200 муралів 200 кращими художниками з усього світу.

Liked the article?
Help us be even more cool!