ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

СТБ звернувся до Генпрокуратури та МВС з приводу погроз Федорів

24.09.2012, 00:10
21 вересня телеканал СТБ звернувся до Генпрокурора В.Пшонки і міністра внутрішніх справ В.Захарченка у зв'язку з погрозами на адресу керівника інформаційно-аналітичного відділу передачі «Вікна-Новини» і депутата Коцюбинської селищної ради Ірини Федорів, повідомляється на сайті телеканалу.
 

Нагадаємо, 20 вересня в 23:22 Федорів на мобільний зателефонував невідомий чоловік, який порадив проводити більше часу зі своєю сім'єю, тому що вона стоїть на шляху у якихось людей, що мають «десь» багатомільйонні інтереси.

СТБ сприймає це як реальну загрозу життю і здоров'ю працівника телеканалу і її сім'ї, обумовлених професійною діяльністю.

“За останні роки як на телеканалі, так і в своїй громадській діяльності (пані Ірина є депутатом Коцюбинської селищної ради) Ірина Федорів фактично займається однією темою - освітленням незаконної передачі рекреаційного ресурсу, Біличанського лісу на території понад 4 тисячі гектарів, у приватну власність місцевою владою смт. Коцюбинське. Це дає нам підстави вважати, що вона отримала погрози, які безпосередньо пов'язані з її професійною журналістською діяльністю”, - йдеться у повідомленні телеканалу.

У зв’язку з чим телеканал і звернувся до правоохоронних органів.

Також відповідне звернення було направлене на ім'я керівника Міжвідомчої робочої групи з аналізу стану додержання законодавства про свободу слова та захисту прав журналістів Дар'ї Чепак.

Liked the article?
Help us be even more cool!