ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

СТБ показав програму з російським військовим, який воював на Донбасі

16.01.2017, 10:30

15 січня канал СТБ показав випуск програми “Битва екстрасенсів” виробництва російського телеканалу ТНТ, учасниками якого були російські військові, у тому числі один військовий, який воював на Донбасі, повідомляє “Детектор медіа”.

Російський військовий був показаний у третьому епізоді 17-го сезону “Битви екстрасенсів”, яку транслює СТБ.

Як пише видання, одним з випробувань у цьому епізоді програми, яке належало пройти екстрасенсам, був занедбаний будинок, де шестеро російських військових влаштували засідки на різних поверхах. Екстрасенсам треба було пройти повз них, спустившися з даху на перший поверх, і вийти у двір. Один з учасників, чоловік-екстрасенс, сказав про одного з військових, що “він воював, і зовсім недавно”. Коли ведуча уточнила у нього - чи в Сирії служив військовий, екстрасенс відповів: “Ні. Україна”. Військовий пізніше підтвердив на камеру, що “служив там”, маючи на увазі Україну.

У соцмережах глядачі обурені цим епізодом, багато хто з них називають російських військових “терористами ДНР”, - хоча ніяких позначень на військових немає, вони просто в камуфляжі. Користувачі також пишуть, що кілька секунд програми, в якій екстрасенс з'ясовує, де саме воював росіянин, були вирізані. Проте, пише видання, СТБ показав українським глядачам чи то російського найманця, чи то строковика, який брав участь в окупації частини Донбасу - повна версія програми доступна в інтернеті.

Голова правління телеканалу СТБ і керівник медіагрупи StarLightMedia Володимир Бородянський вибачився за показ каналом російської “Битви екстрасенсів” за участі російських військових. Пост із публічними вибаченнями він опублікував на своїй сторінці у Facebook.

“Росія та Україна, з вини Росії, ворогують, російські військові присутні на Донбасі, Росія анексувала Крим. Показ цієї програми з моральної точки зору неприпустимий. Мені соромно. Я приношу свої вибачення телеглядачам”, - написав Бородянський.

Також він поінформував про рішення припинити показ програми “Битва екстрасенсів” виробництва російського каналу ТНТ і звільнити співробітників, які допустили вихід в ефір програми за участі російських військових.

Фото - Ліга

Liked the article?
Help us be even more cool!