ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Starlink Ілона Маска став найбільш завантажуваним застосунком в Україні

17.03.2022, 14:00

Starlink Ілона Маска став найбільш завантажуваним застосунком в Україні. Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Starlink – застосунок, який дозволяє користувачам смартфонів отримати доступ до супутникового інтернету від Space-X. Застосунок було завантажено 21 тисячу разів на неділю, 13 березня, у всьому світі в обох магазинах App Store та Google Play. Це найбільша кількість завантажень у світі за один день. Причому більшість відбувалася з України.

Також застосунок завантажили в Україні майже 100 тисяч разів, за останні два тижні кількість інсталяцій у світі зросла більш ніж утричі. Станції  супутникового інтернету Starlink уже працюють в Україні, щоб підтримати належне функціонування критичної інфраструктури та послуги у сфері охорони здоров’я, фінансів та енергетики. Starlink розроблено, щоб надавати широкосмуговий доступ до інтернету в місцях, де доступ був ненадійним або повністю відсутнім. У будь-якій точці планети. А застосунок потрібний, щоб встановити зв’язок із супутником і щоб запрацював інтернет.

Liked the article?
Help us be even more cool!