ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

США запровадили санкції проти російської хакерської групи Genesis Market

06.04.2023, 11:29

Держдепартамент США оголосив про запровадження санкцій проти російської хакерської групи Genesis Market. Про це йдеться в заяві Держсекретаря США Ентоні Блінкена, розміщеній на сайті зовнішньополітичного відомства, повідомляє "Голос Америки".

"Сьогодні Сполучені Штати запровадили санкції проти Genesis Market – хакерської групи, яка також є одним з найбільших у світі незаконних ринків облікових даних викрадених пристроїв і конфіденційної інформації. Вважається, що Genesis Market працює з Росії та продає вкрадені облікові дані провідних американських компаній і сприяє кіберзлочинам проти них", – йдеться в повідомленні Держдепу.

Блінкен додав, що Сполучені Штати й надалі докладатимуть зусиль, щоб захистити американський бізнес від зловмисників у кіберпросторі, перешкоджати діяльності цих суб’єктів і запроваджувати наслідки для кіберзлочинців, які користуються їхніми послугами. Блінкен також закликав всі компанії США "залишатися пильними та збільшувати зусилля щодо безпеки та стійкості перед лицем дедалі більших загроз кіберзлочинців".

У повідомленні зазначається, що сьогоднішній крок зроблено відповідно до виконавчого наказу 13694 за погодженням з міністерством фінансів та міністерством юстиції.

Liked the article?
Help us be even more cool!