ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

США додали до списку санкцій "Газпром медіа"

02.09.2016, 11:02

США ввели санкції проти російського холдингу “Газпром медіа” та компанії-підрядника з будівництва Керченського мосту. Список опубліковано на сайті міністерства фінансів США, повідомляє Укрінформ.

“Сьогодні (1 вересня - ред.) Департамент Управління Казначейства контролю за іноземними активами США (OFAC) оновив список цільових санкцій, направлених на компанії держав, пов'язаних з конфліктом в Україні”, - йдеться в повідомленні.

Зокрема, до списку потрапив російський холдинг “Газпром медіа”.

Скрін: treasury.gov

Нагадаємо, до холдингу “Газпром медіа” входять телеканали НТВ, ТНТ, ТНТ4 та інші, радіостанції Авторадио, Эхо Москвы, Юмор FM, Радио Energy та інші, кіновиробничі компанії НТВ-Кино, Comedy Club Production тощо та інші медіаресурси.

Як повідомляє Slon, компанія Мостотрест, яка до 2015 року належала Ігорю і Аркадію Ротенбергу, є субпідрядником будівництва моста через Керченську протоку. СГМ-мост - генеральний підрядник будівництва, дочірнє підприємство компанії Стройгазмонтаж” Аркадія Ротенберга.

Скрін: treasury.gov

Як уточнюється в окремому документі, який стосується Мостотрест, санкції щодо компанії набудуть чинності 1 жовтня. До цієї дати американські компанії можуть продовжувати бізнес з Мостотрест.

Також під санкції США потрапив замовник будівництва Керченського мосту ФКУ упрдор Тамань Федерального дорожнього агентства.

Фото - скрін treasury.gov

Liked the article?
Help us be even more cool!