ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Спостерігачі ПАРЄ закликають журналістів бути відважними і чесними

24.09.2012, 00:50
Делегація спостерігачів Парламентської Асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) наголошує, що наступні парламентські вибори в Україні стануть лакмусовим тестом на відданість демократії та закликає українських журналістів бути відважними та чесними у своїй роботі та протистояти будь-якому прояву самоцензури задля служіння значному суспільному інтересу. Про це йдеться у заяві делегації, повідомляє УНІАН.
 

“Наступні парламентські вибори в Україні стануть лакмусовим папірцем відданості України демократичним принципам на шляху до подальшої європейської інтеграції”, - написано у заяві. Делегація, зокрема, закликала до посилення плюралізму в засобах масової інформації у передвиборчий період, наполягаючи на рівному доступі до ЗМІ усіх політичних партій.

 

“Делегація закликає українських журналістів бути відважними та чесними у своїй роботі та протистояти будь-якому прояву самоцензури задля служіння значному суспільному інтересу. У цьому контексті вона висловлює велику занепокоєність щодо проекту закону про посилення відповідальності за посягання на честь і гідність людини та рішуче закликає парламент взяти до уваги думку експертів Ради Європи щодо проекту закону до його остаточного ухвалення”, - зазначили члени делегації ПАРЄ.

 
 
Liked the article?
Help us be even more cool!