ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Співробітники Google по всьому світу вийшли на протест проти домагань

01.11.2018, 15:39
Фото - twitter.com/TedOnPrivacy

Співробітники Google в офісах компанії по всьому світу вийшли на акцію протесту з вимогою змінити ставлення до жінок, повідомляє Громадське.

Працівники вимагають змінити систему того, як у компанії розглядають звинувачення в домаганнях. Зокрема, протестують проти застосування примусового арбітражу - саме через це жертви домагань не можуть подати до суду на свого кривдника.

Головний виконавчий директор Google Сундар Пічай підтримав право колег на протест.

“Я розумію злість і розчарування, яку багато з вас відчувають. І я повністю налаштований на прогрес у цьому питанні”, - написав він в електронному листі до співробітників.

Як повідомляв ІМІ, 25 жовтня гендиректор Google Сундар Пічаї листом повідомив, що за два роки звільнила 48 співробітників через звинуваченням у сексуальних домаганнях. Серед них опинилися 13 топ-менеджерів.

Лист гендиректора до співробітників став відповіддю на статтю в New York Times, у якій повідомлялося, що розробник операційної системи Android Енді Рубін отримав 90 мільйонів доларів після його звільнення з компанії, незважаючи на те, що на його адресу були висунуті звинувачення в неналежній поведінці.

Liked the article?
Help us be even more cool!