ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Співробітникам Amazon наказали видалити TikTok, а потім назвали наказ помилкою

13.07.2020, 11:01
Фото – inventure.com.ua
Фото – inventure.com.ua

Керівництво компанії Amazon випустило розпорядження для співробітників видалити додаток TikTok з усіх пристроїв, що мають доступ до корпоративної пошти. Потім, щоправда, заявили, що наказ був помилковим.
Про це повідомляє Громадське з посиланням на The New York Times.

У надісланих електронних листах керівництво компанії заявило, що через "загрозу безпеці" співробітники повинні видалити додаток з будь-яких пристроїв, які під'єднані до корпоративної пошти.

Однак за майже п'ять годин в Amazon заявили, що розсилання цього наказу проведено помилково.

"Наразі в нашій політиці немає жодних змін щодо TikTok", – зазначила прессекретар компанії Крістін Браун.

Зазначимо, що напередодні державний секретар США Майк Помпео натякнув, що в США розглядають можливість повної заборони TikTok. Серед причин начебто його співпраця з владою Китаю.

Раніше TikTok і ще 58 китайських додатків заборонила Індія на тлі зростання напруження між двома країнами. Приводом до цього став інцидент на спірній прикордонній території, внаслідок якого загинули щонайменше 20 індійських військових.

Раніше сервіс TikTok, який належить китайській компанії ByteDance, оголосив, що впродовж найближчих днів припинить роботу на території Гонконгу у зв'язку з ухваленим Китаєм законом про національну безпеку в цьому автономному районі.

Завдяки цьому закону китайська влада зможе в обхід місцевого уряду карати за дії, які в Пекіні розцінюватимуть як такі, що загрожують національній безпеці та підривають державну владу в Гонконгу.

Liked the article?
Help us be even more cool!