ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Співробітників "Чорноморки" не пускають на телеканал

08.02.2013, 01:08

Співробітників Чорноморської телерадіокомпанії, які 7 лютого брали участь у страйках з приводу невиплати заробітної плати, сьогодні, 8 лютого, не пускали на роботу. Про це повідомив шеф-редактор служби новин «Хвиля» Олександр Губарєв, пишуть “Аргументы недели - Крым”.

«О 9 ранку співробітники новин і всі, хто вчора «підняли бучу», зібралися біля дверей - нас не пускали на роботу: все це фіксували камери кримських телеканалів. Зрештою президент компанії Олена Титаренко зі своїм чоловіком-адвокатом вийшла і дала розпорядження пускати журналістів тільки за списком. Таким чином у нас «Чорноморка» перетворилася на режимний об'єкт», - розповів він.

Також він додав, що журналісти викликали міліцію і написали заяви за даним фактом.

«Правоохоронці піднялися в кабінет президента, щось довго пояснювали, журналісти, яких не пустили, написали заяви, Володимир Андронакі в тому числі. Буде проводитися розслідування», - уточнив Губарєв.

За чутками, додав журналіст, фінансова документація в коробках виноситься з будівлі телекомпанії в невідомому напрямку.

Сьогодні страйк продовжиться і триватиме до моменту повного погашення заборгованості.

«Ті, хто сьогодні зайшов, я в тому числі, ми не працюватиме - це точно. Ми вимагаємо повного погашення заборгованості. Шматки зарплати нас не влаштовують. Це взагалі справа принципу: ми не будемо працювати, поки з нами не буде проведений конструктивний діалог. З боку керівництва - якісь зухвалі незрозумілі дії: вчора нас лякали статтями Кримінального кодексу, а сьогодні не знайшли нічого іншого, окрім як не пускати нас на роботу», - обурений журналіст.

Він розповів, що новини для каналу будуть робити запрошені журналісти.

«Робити новини сьогодні знову будуть штрейхбрейкери незрозумілі. Страйк продовжується. Новини будуть в такому ж форматі, як учора, тобто зроблені на швидку руку. Це буде не якісний продукт, а щось, чим можна забити ефір, щоб уникнути штрафів від РТПЦ», - резюмував він.
 

Нагадаємо, 7 лютого співробітники телеканалу голосили страйк у зв'язку з невиплатою їм заробітної плати. Засновник Чорноморської ТРК, народний депутат («Батьківщина») Андрій Сенченко заявив, що станом на 7 лютого співробітники телерадіокомпанії не отримають заборгованості по зарплаті, оскільки в телекомпанії наразі немає можливості її виплатити.

Співробітники кримської телерадіокомпанії "Чорноморська", підконтрольної нардепам від "Батьківщини" Андрія Сенченка і Людмилі Денисовій, звернулися в прокуратуру і готові подати судові позови до адміністрації у зв'язку з невиплатою заробітної плати.

За словами працівників, тільки лише офіційний борг по "білій" зарплаті в телекомпанії становить вже 4 місяці з урахуванням січня. Це не рахуючи неофіційних "премій", тобто головної складової зарплати/

Liked the article?
Help us be even more cool!