ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Співробітники ТРК "Чорноморська" подали в міліцію заяву про невиплату їм зарплати

29.01.2013, 03:25

28 січня 2013 року співробітники Чорноморської телерадіокомпанії подали колективну заяву в міліцію за фактом невиплати їм заробітної плати та несплати податків керівництвом ЧТРК, повідомляють “События Крыма”.

Як повідомив один зі співробітників телеканалу, заяву було подано до Київського райвідділу Сімферополя. "Думаю, через годину воно буде зареєстровано. Це відкриття кримінальної справи за невиплату зарплати і несплати податків", - зазначив співрозмовник.

Тим часом, керівництво підприємства, за його словами, початок "хаотично зачищати" хвости". Воно в цей день в телекомпанію запросило журналістів, які звільнилися понад півроку тому, з пропозицією віддати їм борги.

Водночас тих, додав співробітник телекомпанії, хто звільнився днями, не пускають до приміщення телекомпанії. "Колеги виносять їм речі. Тобто адміністрація намагається всяко принизити співробітників і тим самим залякати. Але домагається зворотного результату, журналісти тільки міцніють в рішучості захищати свої права і честь", - підкреслив співробітник каналу.

Нагадаємо, співробітники кримської телерадіокомпанії "Чорноморська", підконтрольної нардепам від "Батьківщини" Андрію Сенченку і Людмилі Денисовій, заявили про намір звернутися в прокуратуру і подати судові позови до адміністрації у зв'язку з невиплатою заробітної плати.

За словами працівників, тільки лише офіційний борг по "білій" зарплаті в телекомпанії становить вже 4 місяці з урахуванням січня. Це не рахуючи неофіційних "премій", тобто головної складової зарплати.

На початку квітня 2012 року звільнився весь колектив редакції кримського тижневика "События” (12 осіб), фактичними кураторами якого також є голова кримської організації партії "Батьківщина" Андрій Сенченко і Людмила Денисова. Причиною звільнення стала двомісячна заборгованість із заробітної плати і небажання керівництва підприємства-видавця назвати конкретні терміни погашення заборгованості.

З травня 2012 року продовжуються судові тяжби за позовами колишнього колективу тижневика "События" до адміністрації. В апеляційній інстанції справи виграють екс-співробітники газети. 

Liked the article?
Help us be even more cool!