ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Співробітники "Грифон" силоміць витіснили журналістів з зали суду

07.07.2011, 07:30

Спiвробiтники судової мiлiцiї «Грифон» пiсля оголошення перенесення засiдання Печерського районного суду Києва у справі екс- прем’єр-міністра Юлії Тимошенко виштовхали телеоператорiв із зали, в якій тривала трансляцiя засiдання. Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна».
На реплiки операторiв про те, що це неможливо, й у залi не можна залишити ввiмкненi камери, а самим вийти, спiвробiтники «Грифона» не реагували й надалi вимагали звiльнити примiщення.
Пiсля цього «Грифон» почав витiсняти операторiв з їхнiми штативами та камерами, притискаючи штативи дерев'яною огорожею. На прохання не робити цього, спiвробiтники судової мiлiцiї не реагували. Мiлiцiя також вiдтiсняла кореспондентiв, якi не встигли до цього часу залишити залу засiдання. Усе це вiдбувалося пiд час ефiру.

Нагадаємо, 6 липня,  бійці спецпідрозділу МВС «Беркут», які перебували в Печерському райсуді  м.Києва, де слухається справа екс-прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко, застосували фізичну силу до журналістів.
Пізніше у  МВС запевнили, що  бійці спецпідрозділу «Беркут» у Печерському суді виконували рішення судді Родіона Кірєєва про видалення із зали суду народного депутата («БЮТ-Батьківщина») Євгена Суслова та не хотіли завдати шкоди журналістам.

ІМІ

Liked the article?
Help us be even more cool!