ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Соцмережа "ВКонтакте" почала блокувати сторінки кримських активістів

27.06.2023, 17:35

Російська соцмережа "ВКонтакте" почала блокувати сторінки кримських активістів на вимогу генпрокуратури РФ.

Зокрема, про це заявив засновник громадської організації "Вільний Крим" ("Свободный Крым") Олексій Єфремов, повідомляє проєкт Радіо Свобода "Крим.Реалії".

Активіст вважає, що в такий спосіб російські правоохоронці відреагували на численні доноси в його бік.

"Новий тиждень починається не з кави. Я нітрохи не здивований, півтора року донощики та інші дрібні капосники намагаються мені закрити рота, зокрема в наших багатотисячних кримських пабліках. Розуміючи ситуацію, вже дев'ять місяців своєю командою ведемо чати в Telegram, таким чином частково позбавившись залежності від соцмережі "ВКонтакте", – зазначив Єфремов у коментарі Крим.Реалії.

На його думку, російська генпрокуратура тепер розвиватиме практику блокування сторінок у "ВКонтакте" неблагонадійних кримчан.

За інформацією російських ЗМІ, раніше в соціальній мережі "ВКонтакте" на вимогу Роскомнагляду заблокували спільноти ПВК "Вагнер".

Як повідомляв ІМІ, у вересні 2022 року магазин застосунків App Store видалив зі списку російську соцмережу "ВКонтакте" та інші програми холдингу VK. Зокрема, з App Store зникли VK Музика, VK Кліпи, VK Месенджер, VK Play і VK Адмін.



Liked the article?
Help us be even more cool!