ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Солісти ансамблю ЗСУ пішли з шоу на “Україні” через участь у ньому Меладзе

08.07.2021, 15:51
Фото: Facebook Олексія Шпортька
Фото: Facebook Олексія Шпортька

Заслужений артист України, соліст Заслуженого академічного ансамблю пісні і танцю Збройних сил України Олексій Шпортько заявив, що разом із дружиною, теж солісткою ансамблю ЗСУ Анастасією Шпортько залишає шоу “Співають всі” на каналі “Україна” через участь у проєкті російського співака Валерія Меладзе.  Про це повідомляє “Детектор медіа”.

“Після появи в проєкті на каналі “Україна” “Співають всі” пана Меладзе, який не знає відповіді на питання “Чий Крим?”, ми відмовляємося від участі в цьому шоу! Ми вважаємо недопустимим і аморальним запрошувати в Україну запроданців і шанувальників кривавого російського рубля. Боляче, що під час війни з РФ таких осіб узагалі впускають в Україну. Ми більше не хочемо бути причетними до цього московитського “дійства”, з нас вистачить і двох зйомок, на яких у якості гостя не було пана Меладзе” – повідомив Шпортько.

Співачка, акторка та влогерка Анна Трінчер опублікувала в соцмережах відео з Меладзе зі зйомок “Співають всі”.

Як повідомляв ІМІ, громадські організації закликали організаторів Atlas Weekend відмовитися від участі у фестивалі російського співака Валерія Меладзе, який відзначився виступами на приватних концертах для сім'ї та поплічників Олександра Лукашенка, а також інших російських артистів, які слугують авторитарному режиму. Організатори фестивалю не коментували ситуації.

Liked the article?
Help us be even more cool!