ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Соколовська і Малазонія, чиї розписки оприлюднили, назвали їх фальшивками

24.04.2014, 21:02

Журналіст “Известий в Украине” Яніна Соколовська та екс-гендиректор телеканалу News One Лаврентій Малазонія, чиї розписки оприлюднив Еспресо.TV, назвали їх фальшивками, повідомляє Дуся.

Соколовська зазначала, що ніколи не брала тих грошей і не давала ніяких розписок.

“Я вважаю, що це продовження боротьби Миколи Княжицького за ТВі, він вважає себе незаангажованим журналістом і намагається використовувати журналістів у своїй боротьбі. Мені вся ця історія здається дуже смішною: то це знайдено в Межигір'ї, то в штабі ПР. Ще треба врахувати, що тоді газета “Известия в Украине” входила до медіахолдингу 1+1, і розміщенням реклами у нас займався генеральний директор, поставлений холдингом. Яким чином головний редактор міг брати гроші за рекламу? Я ніколи не брала цих грошей і не давала ніяких розписок. І ще хочу дізнатися, що означає слово “критичність”, - прокоментувала Соколовська.

На думку ж Малазонії, викид компромату пов'язаний з розслідуванням журналістами “Інтера” історії дерибану ТВі: “Коля хоче, щоб ми не чіпали тему дерибану ТВі - але нічого краще цього папірця придумати не зміг. Розписка - фейк, що і підтвердить графологічна експертиза. А от чи зможе Княжицький зробити те ж саме зі своїми розписками та рахунками за кордоном?!”, - прокоментував Малазонія.

Як повідомляє “Телекритика”, телеканал «Еспресо.TV» не надає їй та колишньому гендиректору телеканалу News One, а нині головному редактору НІС (новинний продакшн «Інтера») Лаврентію Малазонії його розписку.

«Телекритика» попросила в шеф-редактора «Еспресо.TV» Вадима Денисенка розписку Малазонії для проведення графологічної експертизи, про яку публічно заявив Малазонія. Денисенко підтвердив, що в телеканалу є оригінал розписки і порадив, щоб із запитом до каналу звернувся безпосередньо Малазонія.

Після цього Денисенко повідомив Малазонії, що розписку віддали в центральний офіс Міністерства внутрішніх справ для розслідування. Він також підтвердив це «Телекритиці», наголосивши, що «Еспресо.TV» готує цикл публікацій про те, як Януковичем оплачувався «чорний піар» проти лідерів опозиції.

Liked the article?
Help us be even more cool!