ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Соколенко звільнилася з СТБ через цензуру

17.08.2012, 04:27

Журналістка Наталя Соколенко написала заяву про звільнення з телеканалу СТБ через цензуру. Про це вона повідомила у своєму  блозі на “Українській правді”.


“Мені більше несила брати участь у оболванюванні мільйонів людей. Ні, сама я жодного сюжету ані про Королевську, ані про ПАКРАЩЕННЯ устами Януковича, Азарова, голови ДПА Клименка та інших не зробила. Але мені все одно соромно. Тому я написала заяву на звільнення за власним бажанням”, - написала Соколенко.

“Не існує в природі політика із призвіщем Королевська. Це – вигадка влади для одурманювання людей, які ненавидять “регіоналів”. Це цілком очевидно для читачів УП. Однак неочевидно для багатомільйонної авдиторії моїх ВІКОН на телеканалі СТБ. У ВІКНАХ – Королевська подається як реальний політик, який щось вважає, вирішує, збираєтьтся робити, але це – неправда. Гроші на рекламу – не її гроші. Слова (до речі, українською цей міраж так і не заговорив) не її, а загону бездарних "спічрайтерів", що, як в анекдоті про студента біолога "якби у риби було хутро, там водились би воші" – пишуть їй під копірку на будь-яку подію один текст про ідеї пакращення у царині малого бізнесу”, - зазначила вона.
 
Соколенко подякувала всім колегам за дружбу, співпрацю, підтримку і сподівається на розуміння її кроку.
Liked the article?
Help us be even more cool!