ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Snapchat прибрав акаунт Трампа з розділу "Цікаве" через висловлювання у Twitter

04.06.2020, 10:16
Фото – AP / Evan Vucc
Фото – AP / Evan Vucc

Сервіс для обміну повідомленнями Snapchat тимчасово не показуватиме акаунту президента США Дональда Трампа в розділі “Цікаве” через його висловлювання у Twitter про готовність застосувати силу проти учасників протестів.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на портал Axios та представника сервісу Snapchat.

“Ми тимчасово не просуватимемо контент президента в розділі “Цікаве”. Ми не підсилюватимемо думки, які спонукають до расового насильства та несправедливості, надаючи їм вільне поширення в розділі “Цікаве”, – заявив представник Snapchat.

Сам акаунт американського президента й опубліковані там матеріали, як і раніше, доступні.

Ці події відбуваються на тлі погіршення відносин Twitter із Трампом. Наприкінці травня Трамп заявив, що міг би закрити цю соцмережу, проте для цього потрібно пройти юридичні процедури.

Президент США висловився в такий спосіб відразу після того, як підписав указ про регулювання соцмереж. Трамп вважає, що в соцмереж з’явилася “неконтрольована влада”, що цензурує повідомлення користувачів.

Незадовго до цього Twitter позначив повідомлення президента як такі, що містять потенційно недостовірну інформацію.

Однак після підписання указу Twitter знову позначив повідомлення президента. Цього разу в соцмережі вирішили, що твіт порушує правила компанії “щодо героїзації насильства”. У ньому Трамп писав про атмосферу в Міннеаполісі, де почалися протести після смерті афроамериканця Джорджа Флойда під час затримання поліцією. Зокрема, президент зазначав, що влада готова взяти на себе управління: “щойно почнеться мародерство, почнеться і стрілянина”.

Liked the article?
Help us be even more cool!