ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Snapchat назавжди заблокує акаунт Трампа

14.01.2021, 14:07
Фото – AP / Evan Vucc
Фото – AP / Evan Vucc

Додаток Snapchat вирішив назавжди заблокувати акаунт Дональда Трампа після інавгурації обраного президента США Джо Байдена 20 січня.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Axios.

“Минулого тижня ми оголосили про припинення дії облікового запису Snapchat президента Трампа на невизначений термін і оцінювали, які довгострокові дії відповідають інтересам спільноти Snapchat… В інтересах громадської безпеки та на підставі його (Трампа. – Ред.) спроб поширювати дезінформацію, розпалювати ненависть і підбурювати до насильства, що є явним порушенням наших керівних принципів, ми вирішили назавжди закрити його акаунт”, – зазначив представник компанії в коментарі виданню.

За словами одного з джерел Axios, раніше акаунт Трампа порушував політику компанії “десятки разів”. Після кожного інциденту Snapchat негайно видаляв його зміст.

Як повідомляв ІМІ, Twitter назавжди заблокував обліковий запис Дональда Трампа "через ризик подальшого підбурювання до насильства" та має намір передати офіційний акаунт президента США @POTUS Джо Байдену в день інавгурації.

Також Twitter заблокував акаунт виборчого штабу Дональда Трампа @TeamTrump. 

Крім того, заблоковано профілі Трампа у Facebook та Instagram.

Liked the article?
Help us be even more cool!