ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Смерть нашого фотокореспондента не пов’язана з виконанням ним професійних обов’язків" - тижневик "2000"

30.11.2011, 02:00
Видання з’ясувало, що увечері 28 жовтня фотограф за завданням редакції робив зйомку у Києві.
«Тема зйомки не мала конфіденційного характеру, такі завдання Розвадовський отримував щодня», – пише тижневик «2000». Після цього він завіз апаратуру до себе додому на Печерськ і, приїхавши до редакції, перегнав відзнятий матеріал на свій комп’ютер.

«Приблизно о 21.30 він вийшов на вулицю. Подальші події ми можемо тільки реконструювати», – зазначає видання.

Судячи з усього, Розвадовський відразу ж поїхав до будинку № 168Г, розташованого на Харківському шосе. Увійшовши до будинку, він на сходовому майданчику зустрівся з молодим чоловіком (мешканцем столиці). Між ними виникла сварка, яка закінчилася тим, що Розвадовський отримав не сумісні з життям ножові поранення в обличчя і шию.

Як повідомили тижневику «2000» у 9-ї підстанції швидкої допомоги (Дарницький район), виклик по телефону 103 надійшов о 22.20. Бригада швидкої допомоги негайно доправила постраждалого до відділення судинної хірургії БСП, де йому провели операцію, проте лікарі виявилися безсилими.

«Підбиваючи підсумки, ми можемо повідомити наступне. Судячи з отриманої нами інформації, смерть нашого фотокореспондента не пов’язана з виконанням ним професійних обов’язків – це був трагічний випадок. Однак ми продовжуємо проводити власне розслідування, про підсумки якого розповімо пізніше», – наголошує видання.

Як повідомлялося, фотокореспондента тижневика 2000 Віталія Розвадовського вбили у понеділок, 28 листопада, вночі біля під’їзду будинку за адресою Харківське шосе, 168. У міліції повідомили, що фотокореспондент газети «2000» Віталій Розвадовський убитий в результаті конфлікту на побутовому ґрунті.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!