ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Слідство вважає навмисним вбивством загибель екс-журналіста та політологів у ДТП

13.11.2017, 11:40
Фото - prm.ua

Слідство вважає смерть чотирьох політологів та громадського діяча, які загинули у ДТП під Рівним 6 вересня, умисним вбивством. Про це свідчать дані постанови суду від 2 листопада, опублікованої в реєстрі судових рішень, повідомляє “Прямий”.

Так, досудове розслідування встановило, що водій вантажного автомобіля DAF навмисне допустив зіткнення з автомобілем, у якому знаходилися політологи Олександр Маслак, Олексій Курінний, Олександр Ніканоров, Володимир Карагяур, а також секретар Ради донорів з питань децентралізації в Україні, колишній заступник глави Донецької військово-цивільної адміністрації Сергій Попов.

Крім того, слідство заявило про наявність ще одного підозрюваного у причетності до смертельної ДТП, і запросило у Печерського суду доступ до мобільних телефонів цього фігуранта справи і доступ до інформації мобільного оператора. Суд клопотання слідчого прокуратури задовольнив.

Нагадаємо, 6 вересня в автокатастрофі в Рівненській області при поверненні із Польщі загинули 5 осіб, колишній журналіст Володимир Карагяур та четверо політологів - Олексій Курінний, Олександр Маслак, Олександр Никоноров та Сергій Попов.

ДТП сталося на автодорозі “Київ-Варшава” поблизу села Масевичі, водій легкового автомобіля “OPEL Omega” (Карагяур) зіткнувся з вантажним автомобілем “DAF” (лісовоз).

Усі загиблі брали участь у конференції “Стратегія співпраці держав Міжмор’я в умовах гібридної війни”, що відбулася 5 вересня у Варшаві.

Liked the article?
Help us be even more cool!