ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Слідство отримало всю міжнародну допомогу щодо розслідування вбивства Шеремета

24.01.2017, 14:53

Директор Департаменту комунікацій в МВС України Артем Шевченко заявив, що Національна поліція України отримала всю допомогу від міжнародних партнерів у розслідуванні вбивства журналіста Павла Шеремета. Про це він сказав 23 січня, повідомляє “Українська правда”.

“Весь комплекс допомоги від іноземних партнерів в рамках розслідування вбивства Павла Шеремета Нацполіція вже отримала”, - сказав Шевченко.

Видання нагадує, що після шести місяців з моменту вбивства Шеремета слідство не визначило основну версію і не надало жодних результатів. Правоохоронні органи лише заявляють, що розслідування триває.

Як повідомляв ІМІ, 23 січня народний депутат Антон Геращенко  на прес-конференції у Києві заявив, що слідство вважає, що вбивство журналіста Павла Шеремета було реалізовано з диверсійно-терористичного центру на території Російської Федерації.

У Києві 20 липня 2016 року в результаті вибуху автомобіля загинув відомий журналіст Павло Шеремет, який їхав в машині. Автомобіль належав керівнику “Української правди” Олені Притулі, її в машині не було.

Поліція кваліфікувала подію за статтею “умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб”.

Генеральний прокурор Юрій Луценко назвав загибель Павла Шеремета вбивством в результаті дії вибухового пристрою. Ключовою версією вбивства Луценко назвав помсту за професійну діяльність Шеремета.

Радник голови СБУ Юрій Тандіт назвав чотири основні версії вбивства П. Шеремета, які відпрацьовуються слідством: професійна діяльність, особисті мотиви, російський слід і замах на Олену Притулу.

Liked the article?
Help us be even more cool!