ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Слідчій запропонував віддати йому “жучок”, знайдений у журналіста

07.01.2013, 03:09

Керівнику відділу розслідувань газети "Експрес" Світлані Мартинець зателефонував слідчий Галицького райвідділу міліції, який представився паном Медведем і запропонував передати йому "пристрій для негласного зняття інформації", вилучений у квартирі журналіста газети Тараса Зозулінського, повідомляє “Експрес”.

На запитання, чи вилучення речового доказу проводитиметься відповідно до санкції слідчого судді, слідчий Медвідь відповів негативно, сказавши, що такої санкції у нього немає.

Світлана Мартинець запропонувала слідчому отримати необхідний процесуальний документ, який дозволяє провести вилучення важливого речового доказу відповідно до норм нового КПК. Вона підтвердила, що "пристрій" зберігається в редакції і буде наданий слідству для експертизи відразу після пред'явлення дозволу на це слідчого судді.

Слідчий Медвідь на запитання журналістки також підтвердив, що Тарас Зозулінський з 9.00 перебуває у кабінеті слідчого і  відповідає на усі поставлені запитання.

Нагадаємо, 6 січня 2013 року у приватній квартирі журналіста відділу розслідувань газети “Експрес” Тараса Зозулінського було виявлено пристрій для негласного зняття інформації. Він був зашитий у домашній одяг, і знайдений абсолютно випадково.
 
Liked the article?
Help us be even more cool!