ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Sky News запросив на ефір чоловіка та жінку для обговорення мізогінії. Йому заплатили більше, ніж їй

Фото – скрін hro з етеру SkyNews
Фото – скрін hro з етеру SkyNews

Чоловік і жінка, яких запросили на Sky News обговорити мізогінію і гендерну різницю в оплаті праці, дізналися в прямому етері, що йому заплатять за дискусію більше, ніж їй.

Про це пише hro з посиланням на Business Insider.

Журналістка Novara Media Мойя Лотіан-Маклін вела дискусію на тему мізогінії з консервативним кореспондентом GB News Коннором Томлінсоном.

У якийсь момент під час суперечки Лотіан-Маклін зауважила, що їй набридло приходити на телевізійні програми, щоб обговорювати мізогінію.

Томлінсон іронічно відповів: "Мені дуже шкода, що ви втомилися від того, що вам платять за етер".

Лотіан-Маклін відреагувала здивовано: "Тобі за це платять? Мені за це не платять. Вам за це платять?" Запитання залишилося без відповіді.

Жінка додала: "Мені не платять за це інтерв'ю. Я прийшла, тому що хотіла поговорити про проблему мізогінії та деградації жінок у суспільному житті".

Пізніше журналістка пояснила в X (Twitter), що їй дійсно платять за деякі виступи в ЗМІ, але вона не вимагає гонорарів "за нібито 10-хвилинні інтерв’ю".

Вона додала, що звичайна плата SkyNews за інтерв’ю – і те, що їй спочатку пропонували – становить 75 фунтів стерлінгів. Але виявилося, що Томлінсону платили 200 фунтів.

Телеканал згодом перепросив у Лотіан-Маклін і збільшив їй гонорар до 200 фунтів. Жінка пообіцяла пожертвувати ці гроші благодійній організації Beyond Equality, "яка проводить освітні програми, навчаючи молодих чоловіків відкидати патріархальну культуру на користь позитивної маскулінності".

Лотіан-Маклін і Томлінсона запрошували на Sky News, щоб обговорити мізогінію з боку телеведучого Лоренса Фокса, якого нещодавно звільнили з GB News за принизливі коментарі про журналістку Аву Еванс. Той казав, що жоден "чоловік, який поважає себе", ніколи не "лізе в ліжко" з Еванс.

"Цю маленьку жінку день за днем ​​годували гнобленням, починаючи з брехні про гендерну різницю в оплаті праці", – казав Фокс.

Liked the article?
Help us be even more cool!