ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Сюмар: Таки визнання - потрапити під російські санкції

01.11.2018, 13:21

Голова Комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформаційної політики Вікторія Сюмар вважає визнанням внесення свого прізвища до санкційного списку уряду РФ. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook 1 листопада, повідомляє Інтерфакс-Україна.

“Таки визнання - потрапити під російські санкції. Заводів, газет, пароплавів у РФ (як і в Україні) не маю, послугами Сбербанку не користуюся, а без Іркутська проживу”, - написала вона.

При цьому Сюмар у публікації відзначила колег із комітету Олену Кондратюк і Владислава Севрюкова, які також опинилися в санкційному списку, припустивши, що в них аналогічне ставлення до цього питання.

Як повідомляв ІМІ, 1 листопада російський уряд оприлюднив постанову про заходи щодо реалізації указу президента Росії “Про застосування спеціальних економічних заходів у зв’язку з недружніми діями України щодо громадян і юридичних осіб Російської Федерації”.

Сім членів Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформаційної політики потрапили до переліку фізичних осіб, щодо яких Росія ввела спеціальні економічні заходи.

Liked the article?
Help us be even more cool!