ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Син депутата Партії Регіонів здійснив напад на журналістів

01.07.2011, 04:18

Син броварської депутатки фракції Партії Регіонів Наталії Багмут здійснив напад на місцевого журналіста та позаштатного кореспондента видання "Свобода народів" Андрія Качора. Під час інциденту постраждали також колега Качора Ігор Іванов та громадський діяч, учасник «Холодноярської Ініціативи» Андрій Юсов.

Напад стався 28 червня, в м. Бровари в місцевому кафе «Монте Карло», де журналіст перебував разом з друзями та колегами. Роман Багмут в супроводі кількох невідомих осіб міцної статури зайшов в кафе, де помітивши Качора, одразу почав вигукувати в адресу журналіста погрози.На зауваження присутніх за столиком друзів Качора, Роман почав кидатись в них посудом. В процесі сутички Роман Багмут кілька разів вдарив одного з товаришів, а коли помітив, що Качор здійснює зйомку , накинувся на журналіста, вирвав мобільний телефон та розбив його об підлогу. До приїзду міліції нападник спробував утекти із закладу, проте охоронці кафе та присутні відвідувачі затримали його.

Зазначимо, що це вже другий напад на журналіста з боку сина місцевої депутатки. 29 травня, під час проведення Качором журналістського розслідування в місцевому кафе «Music Hall», що належить Багмуту, власник завдав тілесних ушкоджень журналісту і виштовхав його за двері. Справа набула розголосу в пресі, матеріали адміністративної справи по даному інциденту передані в суд. Проте кримінальну справу щодо перешкоджання журналістській діяльності проти Багмута, місцеві правоохоронці порушувати відмовились «за відсутності складу злочину». Наразі журналіст оскаржує постанову в прокуратурі.

На запитання ІМІ чи пов'язує Андрій Качор напад із своєю професійною діяльністю, він відповів : " Так , пов'язую, я зробив низку журналістських розслідувань, пов’язаних зі зловживаннями броварських чиновників, зокрема матері нападника".

ІМІ

Liked the article?
Help us be even more cool!