ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Сімферопольський міськводоканал вибачився перед журналістами за плювок свого співробітника

05.03.2013, 00:52

Керівництво Сімферопольського міськводоканалу вибачилось перед знімальною групою “Аргументы недели - Крым” за інцидент, пов'язаний з неадекватною поведінкою одного із співробітників підприємства, який плюнув в камеру, повідомляє видання.

З редакцією інтернет-видання зв'язалася прес-секретар міськводоканалу, яка повідомила, що зафіксований на відео чоловік, дійсно є співробітником підприємства. 

Вона запевнила, що до цього співробітника будуть застосовані штрафні санкції, але які саме в міськводоканалі поки не визначилися. Серед варіантів - догана, позбавлення премії і навіть звільнення.

«Раніше цей співробітник не дозволяв собі такої поведінки, на підприємстві його характеризують як хорошого працівника. Однак ми розуміємо, що він не мав права так по-хамськи поводитися, в якому б настрої не перебував, це обурливо», - зазначила прес-секретар.

Крім того, вона запитала знімальну групу, яких дій журналісти очікують від керівництва міськводоканалу після інциденту, на що ті зажадали публічних вибачень з боку винуватця конфлікту. Прес-секретар запевнила, що вибачення будуть принесені.

Нагадаємо, 4 березня 2013 року у Сімферополі один із співробітників аварійної служби міськводоканалу плюнув в об’єктив камери журналістів інтернет-видання “Аргументы недели - Крым”.

Liked the article?
Help us be even more cool!