ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Силовики проводять обшук у будівлі телеканалу АТР у Сімферополі

01.02.2016, 14:46

Сьогодні, 1 лютого, у Сімферополі в офісах компанії-перевізника “СімСітіТранс” і колишніх редакціях кримськотатарського телеканалу АТР, які належать російському мільйонерові, бізнесмену та одному з ініціаторів громадянської блокади Криму Ленуру Іслямову, проходить обшук, повідомляє Центр журналістських розслідувань.

Як пише на своїй сторінці у Фейсбук журналістка Ліля Буджурова, невідомі особи, зокрема кілька в повній бойовій екіпіровці - в масках, бронежилетах, з автоматами, захопили адміністративну будівлю “СімСітіТранс”, повністю його заблокувавши.

“Всі, хто знаходиться в будівлі, включаючи керівництво підприємства, зараз закриті в одній кімнаті. Силовики ніяк не пояснюють свої дії, не пред'являють жодних документів”, - написала Буджурова.

Видання нагадує, що в окупованому Криму суд заарештував майно Ленура Іслямова.

Як повідомляв ІМІ, 22 жовтня 2015 року ФСБ Росії порушила кримінальну справу стосовно одного з ініціаторів блокади півострова власника кримськотатарського телеканалу ATR - Ленура Іслямова.

Зранку 2 листопада 2015 року були проведені обшуки в будинках Ельзари Іслямової та Лілі Буджурової, пов'язані з кримінальною справою відносно власника АТР і одного з ініціаторів акції з блокади Криму Ленура Іслямова.

Також у Сімферополі правоохоронці провели обшук у редакціях телеканалу ATR і сайту "15 хвилин".

Кримська журналістка, заступниця гендиректора продакшн-студії Qara Deniz Production Ліля Буджурова подала позов проти співробітників ФСБ, які проводили обшук у її будинку 2 листопада. Причиною позову стала відмова адвокату журналістки у присутності на місці проведення слідчого заходу.

Київський районний суд Сімферополя відмовився задовольнити позов Лілі Буджурової проти співробітників ФСБ РФ, які 2 листопада при обшуку її будинку не допустили адвоката в приміщення.

Верховний суд Криму відхилив апеляційну скаргу кримської журналістки, заступниці генерального директора продакшн-студії Qara Deniz Production Лілі Буджурової за позовом проти співробітників ФСБ Росії, які провели обшук в її будинку 2 листопада 2015 року.

Liked the article?
Help us be even more cool!