ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Штучний інтелект Bard від Google тепер генерує зображення

02.02.2024, 15:12

У розмовному генеративному чат-боті зі штучним інтелектом, розробленому компанією Google, зʼявилася нова функція – генерація зображень. Вона покликана втілювати ідеї користувачів у життя.
Про це йдеться в блозі "Google Україна", повідомляє hromadske.

"Для додаткового творчого стимулу тепер ви можете безкоштовно створювати зображення у Bard англійською мовою в більшості країн світу. Створення зображень у Bard базується на нашій оновленій моделі Imagen 2, що забезпечує високоякісні фотореалістичні результати", – зазначено там.

Для того щоб згенерувати зображення, потрібно ввести опис, як-от "create an image of a dog riding a surfboard" ("створи зображення собаки, що катається на дошці для серфінгу"). Після цього Bard створить персоніфіковані різноманітні візуальні елементи, які допоможуть втілити ідею в життя.

У Google зазначили, що створення зображень відбувається з урахуванням відповідальності. Наприклад, щоб забезпечити чітке розмежування між візуальними елементами, створеними за допомогою Bard, і оригінальними творами мистецтва, Bard використовує технологію SynthID для вбудовування цифрових водяних знаків у пікселі створених зображень.

Liked the article?
Help us be even more cool!