ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Штатна ситуація": Радіо Свобода запускає подкаст про вибори в США та їхній вплив на Україну

Радіо Свобода запускає відеоподкаст про американські вибори “Штатна Ситуація” з професором політології Університету Бейлор в американському штаті Техас Сергієм Куделею, повідомляє Радіо Свобода.

Як зазначили в редакції, у подкасті аналізуватимуть українські аспекти американської виборчої кампанії та специфіку виборів у США, їхній вплив на світову політику.

“Головний акцент – яким бачать завершення війни в Україні претенденти на американське президентство, майбутнє допомоги США Україні, погляд на відносини України та НАТО”, – зазначили в редакції.

Ведучий подкасту – міжнародний редактор Радіо Свобода Ростислав Хотин.

Тривалість – 25 хвилин. 

Перший епізод виходить 12 вересня 2024 року. Він буде присвячений дебатам між кандидатами на пост очільника Білого дому Дональдом Трампом та Камалою Гарріс. 

Проєкт виходить на YouTube-каналі Радіо Свобода Україна.

Відеоподкаст також можна буде подивитися в етері телеканалу “Еспресо” щоп’ятниці о 9:30 ранку.

Сергій Куделя – доктор філософії (університет Джонса Гопкінса), політолог, до університету Бейлор (Вако, Техас) працював в університеті Джорджа Вашингтона (Вашингтон, округ Колумбія), випускник Стенфордського й Львівського університетів, колишній кореспондент Радіо Свобода у Вашингтоні.

Журналіст Ростислав Хотин має понад чверть століття досвіду у висвітленні міжнародної політики, включно з роботою в Лондоні, Брюсселі й Празі.

Liked the article?
Help us be even more cool!