ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Штаб ООС: На лінію розмежування на Донбасі допустять українські та іноземні ЗМІ

27.07.2020, 14:00
Фото - ukrinform.ua
Фото - ukrinform.ua

На лінію розмежування на Донбасі допустять українські та іноземні ЗМІ. Про це повідомляє “Детектор медіа” з посиланням на інформацію штабу Операції об'єднаних сил.

У штабі повідомили, що готуються до повного та всеосяжного припинення вогню на лінії розмежування, яке має розпочатися з 27 липня 2020 року.

“З метою об'єктивного інформування українського суспільства та світової спільноти про поточну ситуацію у Донецькій та Луганській областях на різних ділянках лінії розмежування передбачена робота кореспондентів і знімальних груп вітчизняних та іноземних ЗМІ. Також штаб операції відновлює практику інформування громадськості про поточну ситуацію через уповноваженого речника”, - йдеться в заяві.

Дотримання режиму припинення вогню контролюватимуть спеціально відряджені для цього військові.

“Починаючи із 00.01 27 липня, на кожній з наших позицій додатковий контроль за припиненням вогню здійснюватимуть спеціально відряджені українські військовослужбовці, більшість з яких мають чималий бойовий досвід та безпосередньо займалися профільними питаннями під час участі у миротворчих місіях під егідою ООН”, - йдеться в заяві штабу ООС.

Як повідомляв ІМІ, 12 березня воєнні кореспонденти українських національних телеканалів звернулися до Президента України Володимира Зеленського з проханням пояснити, чому представників ЗМІ не пускають на передову на Донбасі, а також чому приховують кількість обстрілів з боку бойовиків по позиціях українських військових.

Liked the article?
Help us be even more cool!