ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Шоу Шустера транслюватиметься на столичному каналі "Київ"

29.04.2016, 09:40

З 29 квітня ток-шоу “Шустер live” транслюватиметься на комунальному телеканалі “Київ”. Про це розповіла директор телеканалу Світлана Криворучко, повідомляється на сайті Київської міської держадміністрації.

За її словами, перша трансляція відбудеться 29 квітня о 20:30.

“Редакційна рада і колектив телеканалу радо підтримали ідею мера Києва Віталія Кличка щодо трансляції ток-шоу Савіка Шустера на каналі “Київ”. Переконана, що це позитивно вплине на розвиток столичного телебачення”, – зазначила Світлана Криворучко.

Раніше міський голова Віталій Кличко запропонував телеведучому і журналістові Савіку Шустеру транслювати його ток-шоу на телеканалі “Київ”

Як повідомляв ІМІ, 26 квітня стало відомо, що телеведучому Савіку Шустеру анульовано дозвіл на працевлаштування в Україні.

26 квітня у Державній службі зайнятості телеведучому Савіку Шустеру пояснили, що підставою для анулювання йому дозволу на роботу в Україні стало надання недостовірних даних. Зокрема, що він разом із заявкою на отримання дозволу на роботу надав недостовірні дані, а саме – недійсну довідку про несудимість.

Телеведучий Савік Шустер має намір працювати в Україні без дозволу.

26 квітня журналіст і телеведучий Савік Шустер оголосив голодування, доки йому не повернуть право працювати в Україні.

Президент України Петро Порошенко сподівається на якнайшвидше врегулювання ситуації з дозволом на роботу в Україні журналісту Савіку Шустеру.

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман доручив розібратися в ситуації з анулюванням дозволу Шустеру.

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що як підтримку запропонував Шустеру трансляцію його ток-шоу на телеканалі “Київ”.

Представник ОБСЄ з питань свободи ЗМІ Дуня Міятович висловила стурбованість через “перешкоджання роботі” журналіста і телеведучого Савіка Шустера в Україні.

28 квітня Держслужба зайнятості призупинила рішення про анулювання дозволу на роботу в Україні телеведучому Савіку Шустеру.

Liked the article?
Help us be even more cool!