ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Шокін погрожує судом журналістам програми "Схеми"

01.08.2016, 14:50

Екс-генпрокурор Віктор Шокін заперечує, що оприлюднена журналістами програми "Схеми" інформація про приховування ним елітної нерухомості є правдою, повідомляє Дзеркало тижня.

За словами екс-генпрокурора, він не має цивільної дружини і вже "12 років завидний жених", заявив Шокін у коментарі телеканалу "112 Україна".

Шокін заявив, що не має відношення до особняків, про які йдеться в сюжеті. У тому числі, і до одного з особняків під Києвом, який зареєстрований на його дочку. Екс-чиновник заявив, що вважає розслідування "Схем" "замовним матеріалом" і йому "відомо, кому це вигідно".
Як повідомила у свою чергу керівник програми "Схеми" Наталія Седлецька, Шокін "погрожує судом". "Якщо знадобиться - ми до суду готові. І стаття, і сюжет - перевантажені документами на підтвердження ... Ще частина неопублікованих файлів на цей випадок - у нас напоготові", - написала журналістка у своєму Facebook. Також вона оприлюднила документ, який, за її словами, "доводить, що Віктор Шокін намагався приховати один зі своїх елітних особняків під Києвом на 900 кв. м від українців, просто переоформивши його на свою таємну однорічну доньку - прямо напередодні вступу на посаду Генпрокурора".
У декларації Шокіна за 2014 рік вказано лише земельні ділянки загальною площею 0,5 Га, квартира в будинку по вулиці Ярославів Вал у Києві, садовий будинок та гараж.
 

Liked the article?
Help us be even more cool!