ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Шишацький втік від незручних запитань журналістів

28.02.2013, 06:05

Голова Донецької обласної державної адміністрації Андрій Шишацький відмовився спілкуватися з журналістами чотирьох видань після сесії облради, повідомляють “Новости Донбасса”.

Після сесії журналісти намагалися взяти коментар у губернатора щодо його висловлювання на адресу журналістів - "говнометчики" і про сьогоднішнє засідання колегії ОДА, під час якої один з присутніх запропонував "давити журналістів".

Журналістам довелося бігти за губернатором, але Шишацький зайшов до ліфта і поїхав, не промовивши ні слова.

Разом з тим, мер Донецька Олександр Лук'янченко сказав журналістам, що на колегії ОДА звучала фраза "Ми будемо їх обіймати".

"Було слово «Обіймати». Я чув слово «Обіймати». Це ззаду говорили, хтось з присутніх говорив ззаду, ми сиділи з Хотлубеєм і чули «Обіймати». Тобто працювати з ними в діалозі, з журналістами", - сказав мер Донецька .

Заступник голови Донецької облради Олександр Кравцов сказав журналістам: "У вас галюцінації”. Так він відреагував на запитання - від кого прозвучала фраза.

Нагадаємо, 28 лютого 2013 року у Донецьку учасники колегії Донецької облдержадміністрації підняли питання посилення відповідальності журналістів в інтернет-просторі. У цей час із зали хтось вигукнув: "Давити їх, та й усе!".

 

25 лютого голова Донецької обласної державної адміністрації Андрій Шишацький дозволив собі лайку на адресу журналістів за те, як вони висвітлювали авіакатастрофу в Донецьку. На його думку, деякі використовували катастрофу для “піару”.

“З горем ніколи не може бути піару, але на то як професійні говномьотчікі змогли це все зіпсувати, було дуже боляче дивитися”, - сказав губернатор.

Liked the article?
Help us be even more cool!