ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Шишацький розповів, що хотів давити журналістів жартома

01.03.2013, 00:20

Голова Донецької облдержадміністрації Андрій Шишацький заявив, що його репліка на різкі висловлювання донецьких чиновників на адресу журналістів, була спробою пошуткувати. Про це він заявив 28 лютого на своєму брифінгу "Взаємовідносини влади і ЗМІ", повідомляють “Новости Донбасса”.

За його словами, після засідання колеги ДонОДА він попросив затриматися керівників районів та міст. Одне з питань, яке вони обговорювали, було про те, що деякі міські голови області не проводять прес-конференцій. "Я їм сказав, що необхідно спілкуватися і давати прес-конференції", - розповів Шишацький.

У деяких із присутніх це викликало неодозначную реакцію, зазначив він. Ця реакція, за словами Шишацького, і переросла в неприємні  відгуки про роботу донецьких журналістів і репліку «Давити їх, та й усе!».

"Цей такий гарячий заклик я спробував перевести на жарт", - зазначив донецький губернатор.

У той же час Шишацький підкреслив, що залишається прихильником того, що роботу ЗМІ треба законодавчо регулювати так, як це робиться в США - з несенням відповідальності за недостовірну інформацію.

"Я за те, що це треба законодавчо регулювати і взяти за еталон оплот демократії - США. Але зроблено це має бути не в поспіху, а пройшовши всі експертизи", - сказав Шишацький.

Також він зазначив, що як і раніше відкритий для діалогу.

Нагадаємо, 28 лютого 2013 року у Донецьку учасники колегії Донецької облдержадміністрації підняли питання посилення відповідальності журналістів в інтернет-просторі. У цей час із зали хтось вигукнув: "Давити їх, та й усе!".

У відповідь на це губернатор Донецької області Андрій Шишацький сказав: "Ні, треба, принаймні, їх, як мінімум, обіймати, а давити вже не всіх".

Liked the article?
Help us be even more cool!