ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Ще одна психологічна операція ворога – Зеленський про "анонси" росіян щодо масованих авіаударів

17.02.2023, 16:26
Фото – president.gov.ua
Фото – president.gov.ua

Не варто боятися повідомлень щодо масованих авіаційних атак росіян: їх слід розглядати як ще одну психологічну операцію ворога.

Про це заявив президент Володимир Зеленський під час спільної пресконференції з прем'єр-міністром Нідерландів Марком Рютте в Києві, повідомляє Укрінформ.

"Боятися немає сенсу. Очікувати від них (росіян. – Ред.) квітів немає бажання і також немає сенсу. Вірити в те, що вони говорять, – точно немає практики довіряти їм. Тому розраховувати на себе і відноситись до цих заяв як просто ще до однієї психологічної атаки з боку Російської Федерації", – підкреслив президент.

Він нагадав, що Росія атакує Україну з використанням різних варіантів та інструментів – авіації, дій на полі бою, ракетних ударів.

Водночас глава держави наголосив, що наша держава нині з погляду ППО і захисту – на найкращому рівні, ніж будь-коли за всі часи нашої незалежності.

Він нагадав, зокрема, що українські системи ППО вже збивають щонайменше 50–60%  повітряних цілей і до 85%.

"Вірте в наші сили. Ми найскладніший етап у нашому з вами житті, я впевнений, змогли пройти тоді, коли не так багато у нас було партнерів – 24-го числа. Зараз точно нас більше, і точно ми сильніші. І я впевнений, що росія тоді була набагато сильнішою, а зараз вона не така потужна і не має такої кількості сил. Мені здається, що в цьому і є наша перевага. Тож не вірте пропагандистам, вірте в те, що на полі бою", – закликав Зеленський.

Британське видання Financial Times із посиланням на джерела з розвідданими, якими обмінюються союзники по НАТО, повідомило, що росія накопичує авіацію поблизу кордону з Україною, що може свідчити про те, що агресор готується залучити свої літаки та вертольоти для підтримки наземного наступу, що пробуксовує.

Liked the article?
Help us be even more cool!