Шеф-кухар виграв $39 тис. у редактора журналу, який розкритикував його ризотто

Італійський шеф-кухар Карло Кракко відсудив $39 тис. у редактора журналу La Cronaca di Verona Акілле Оттавіані, який розкритикував його ризотто. Про це повідомляє НВ з посиланням на Daily Mail.
Кракко подав своє фірмове ризотто на урочистості в одному з ресторанів, відзначеному в Червоному путівнику “Мішлен”.
Відвідувачем цього ресторану був редактор журналу La Cronaca di Verona Акілле Оттавіані, який спробував фірмове ризотто і пізніше розкритикував страву у своїй статті.
“Несмачне ризотто, тверде м'ясо, непридатні овочі”, – заявив Оттавіане.
Шеф-кухар відповів, що цей відгук немає нічого спільного з реальністю, але критика сильно вплинула на його бізнес. Через це Кракко подав до суду на Оттавіані та виграв два позови про наклеп.
Суддя зобов'язав редактора виплатити шеф-кухареві $39 тис. компенсації.
“Критикувати мене – найточніший спосіб зібрати велику кількість переглядів і здобути популярність”, – заявив Карло Кракко.
Help us be even more cool!