ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Шеф-кухар виграв $39 тис. у редактора журналу, який розкритикував його ризотто

28.12.2021, 12:25
Фото – Riccardo Giordano / IPA/REX / dailymail.co.uk
Фото – Riccardo Giordano / IPA/REX / dailymail.co.uk

Італійський шеф-кухар Карло Кракко відсудив $39 тис. у редактора журналу La Cronaca di Verona Акілле Оттавіані, який розкритикував його ризотто. Про це повідомляє НВ з посиланням на Daily Mail.

Кракко подав своє фірмове ризотто на урочистості в одному з ресторанів, відзначеному в Червоному путівнику “Мішлен”.

Відвідувачем цього ресторану був редактор журналу La Cronaca di Verona Акілле Оттавіані, який спробував фірмове ризотто і пізніше розкритикував страву у своїй статті.

“Несмачне ризотто, тверде м'ясо, непридатні овочі”, – заявив Оттавіане.

Шеф-кухар відповів, що цей відгук немає нічого спільного з реальністю, але критика сильно вплинула на його бізнес. Через це Кракко подав до суду на Оттавіані та виграв два позови про наклеп.

Суддя зобов'язав редактора виплатити шеф-кухареві $39 тис. компенсації.

“Критикувати мене – найточніший спосіб зібрати велику кількість переглядів і здобути популярність”, – заявив Карло Кракко.

Liked the article?
Help us be even more cool!