ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Шарій погрожує "Детектору медіа" судом через статтю про нього

09.08.2019, 14:53

Редакція “Детектор медіа” повідомляє, що блогер Анатолій Шарій погрожує виданню судовим позовом на “серйозні кошти”.

7 серпня “Детектор медіа” опублікував статтю Володимира Рихліцького “Хто такий Шарій? Від українського журналіста до популярного блогера та проросійського політика”. 

У матеріалі йдеться про те, які меседжі просуває відеоблогер Анатолій Шарій та в чому феномен його популярності, яка спонукала 326 тис. виборців проголосувати за віртуальну “Партію Шарія”, яка відтепер отримуватиме фінансування з державного бюджету – близько 12 млн грн на рік.

8 серпня в особисті повідомлення сторінки “Детектор медіа” на фейсбуці прийшло повідомлення від Шарія, в якому він у нецензурній формі погрожує судовим позовом на “серйозні кошти”.

Скріншот свого листування з виданням Шарій опублікував також у своєму телеграм-каналі.

На фейсбук-сторінці “Детектора медіа” блогер написав цензурний коментар щодо можливого позову до суду, нагадавши про попередній судовий процес.

 

Нагадаємо, у 2017 році блогер Анатолій Шарій подав до суду на “Детектор медіа” та журналіста Богдана Логвиненка через колонку “Друга найчисленніша біомаса. Про “Дождь” і не тільки”. У своєму позові Анатолій Шарій наполягав, що використання щодо нього висловлювань “рупор “русского міра” та “скандальний український псевдобіженець@ принижує його честь та гідність, та завдає шкоди його діловій репутації.

21 червня 2017 року Шевченківський районний суд міста Києва відмовив Шарію у задоволені позову до “Детектора медіа” та його автора Богдана Логвиненка. 7 вересня 2017 року Апеляційний суд міста Києва підтвердив рішення першої інстанції.

Liked the article?
Help us be even more cool!