ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Шапошников вважає, що його “замовили” в МВС

31.03.2012, 03:52
Керівник інтернет-видання “Дорожній контроль” Ростислав Шапошников вважає, що замовником нападу на нього був співробітник міліції. Про це він сказав в інтерв’ю “Німецькій хвилі”.

“Ми майже впевнені - замовником цього злочину був співробітник міліції, представник МВС”, - сказав Шапошников.

Він додав, що займається винятково розкриттям злочинів співробітників Державтоінспекції, а також інших представників влади – прокуратури, суддів – у сфері дорожнього руху.
“Зосереджуємось на 90% на ДАІ. Не займаємось цивільними особами, фіксацією їхніх правопорушень, тобто якоїсь злоби чи помсти з їх сторони бути не може”, - сказав постраждалий.

Також Шапошников розповів, що запитав викрадачів, що він їм поганого зробив, а у відповідь почув: “Нам нічого. Ми лише виконавці”. “Отже, цих людей винайняли, щоб мене побити чи убити. Не знаю, чого вони хотіли добитись. Але я особисто конфліктів у житті не маю, ніде особливо не гуляю. Весь час займаюсь лише “Дорожнім контролем”, - сказав Шапошников.

Нагадаємо, 24 березня невідомі напали та побили співзасновника інтернет-газети “Дорожній контроль”.

Деснянське райуправління МВС у м. Києві у зв’язку з побиттям порушило кримінальну справу за ч.2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж).

26 березня прокуратура Деснянського району міста Києва перекваліфікувала склад злочину у справі з ч. 2 ст. 186 КК України (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого) на ч. 2 ст. 187 КК України (розбій, вчинений групою осіб за попередньою змовою).

Шапошников вважає причиною нападу на нього свою професійну діяльність.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!