ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Шапошников вважає, що його побили через професійну діяльність

27.03.2012, 08:23
Причиною нападу на керівника видання "Дорожній контроль" (ДК) Ростислава Шапошнікова, який стався 24 березня, є його професійна діяльність. Про це він заявив "Українській правді".

"Я не роблю ніяких висновків, я просто аналізує те, кому це могло бути цікаво. Останнім часом у ДК були голосні виступи проти законопроекту, де передбачається введення нових штрафів", - розповів Шапошніков.

Ще однією причиною могло стати те, що ДК вже достатньо давно займається боротьбою з правопорушеннями з боку спецпідрозділу ДАІ "Кобра".

"Окрім того, нещодавно ми "зчипилися" з Шевченківським райвідділом міліції, оскільки у нас є на них серйозний компромат", - заявив потерпілий. За його словами, це можуть бути колишні даішники, оскільки ДК "звільнив велику кількість працівників цього відомства".

"В понеділок (26 березня) я мав йти у прокурату щодо порушення кримінальної справи проти міліціонерів, які побили Олексія Кирієнка рік тому", - сказав потерпілий.

За його словами, підозрювати можна багатьох, оскільки ДК "перейшов дорогу" багатьом у ДАІ і у МВС. "Сумнівів немає, що це пов'язано з професійною діяльністю, але хто конкретно, я не можу сказати", - сказав Шапошников.

На думку представників ДК МВС цю справу "кришує".

Нагадаємо, Деснянське райуправління МВС у м. Києві порушило кримінальну справу за ч.2 ст. 186 Кримінального кодексу України (пограбування) у зв’язку з побиттям Ростислава Шапошникова.
Фото - "Дорожній контроль"
 
Liked the article?
Help us be even more cool!