ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Шанувальник клубу «Динамо» вдарив журналіста (Доповнено)

28.07.2011, 01:00

26 липня під час матчу Ліги чемпіонів між командами «Динамо» (Київ, Україна) та «Рубін» (Казань, Росія) охоронець стадіону перешкоджав роботі знімальної групи телеканалу «Футбол». Про це «Телекритиці» повідомили журналісти, які були присутні при інциденті.

Охоронець спочатку штовхав і лаявся, а потім вдарив журналіста телеканалу Ігоря Бурбаса, який після матчу записував коментар із футболістом. Він мотивував свої дії тим, що у журналіста була акредитаційна картка не того формату.

На телеканалі підтвердили, що такий інцидент стався. Директор «Футболу» Олександр Денисов зазначив, що на каналі зараз уважно вивчають причини інциденту і не виключають того, що звертатимуться із заявою до правоохоронних органів. «Я просто шокований діями охоронця стадіону. Ігор дуже відомий журналіст, у нас ніколи не було проблем з акредитацією. Ми розберемося в ситуації і, можливо, звернемось із заявою до міліції», - сказав Олександр Денисов.

Володимир  Старовойт, віце -президент клубу "Динамо" пояснив в коментарі ІМІ, що хлопець, який завдав удару журналістові, не є охоронцем.
"Це не охоронець - це  Ігор Пилипенко, хлопець, який працює на громадських засадах  в прес-службі нашого клубу. Після закінчення матчу він ішов поряд з футболістом Вуковічем, гравці були не задоволені поразкою, ну і звісно, не хотіли нічого коментувати. Коли підійшов журналіст до Вуковіча, то Пилипенко почав лаятися, наніс йому удар і одразу втік " - сказав Старовойт.

ІМІ

 

 

Liked the article?
Help us be even more cool!