ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Серед можливих причин пожежі біля "Укрінформу" – підпал

19.02.2015, 11:57

Попередніми версіями причин пожежі у відселеному будинку по вулиці Богдана Хмельницького - полизу інформаційного агентства Укрінформ - є необережне поводження з вогнем осіб без певного місця проживання або підпал, однак остаточну причину встановить слідство. Про це заявила керівник прес-служби головного управління ДСНС у м. Києві Світлана Водолага, повідомляє Укрінформ.

Заподіяні пожежею збитки встановить спеціальна комісія. Вона також має визначити, підлягає будівля по вул. Б. Хмельницького, 10 відновленню чи знесенню.

За словами Водолаги, гасіння ускладнювалося тим, що будівля стара і має дерев'яні внутрішні перекриття, внаслідок чого вогонь відразу охопив значні площі. Відселена будівля була відключена від електро- та газопостачання.

Окрім того, як повідомив один з рятувальників, відразу викликані для відключення від енергопостачання вуличних гірлянд на вул. Б.Хмельницького представники КП "Київміськсвітло" прибули на місце пожежі лише о 9:40 після кількох повторних дзвінків. До цього працівники ДСНС намагалися вимкнути їх самостійно.

Як повідомляв ІМІ, 19 лютого зранку у Києві в українському національному агентстві “Укрінформ” було оголошено загальну евакуацію у зв'язку із пожежею, що виникла на верхніх поверхах сусідньої будівлі. Згодом пожежу ліквідували.

Liked the article?
Help us be even more cool!