ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Сербське видання обіцяє судитися з послом США, який назвав його "смітником"

22.05.2017, 11:39

Сербський таблоїд “Інформер” вимагає публічних вибачень від посла США у Белграді Кайла Скотта, який назвав видання “смітником”, обіцяючи позиватися до суду, якщо він цього не зробить. Про це йдеться у заяві видання, повідомляє Радіо Свобода.

Напередодні Скотт розкритикував видання у коментарі журналістам, звинувативши його у публічній брехні і назвавши “звичайним смітником”.

“Посол безпідставно і безпричинно образив газету у грубій манері”, – йдеться у заяві видання. Також у редакції додали, що позиватимуться до судів у Сербії і США, якщо він не вибачиться.

Інцидент стався, коли журналістка “Інформера” запитала про повідомлення, опубліковане цим виданням, щодо планів ЄС перешкоджати переговорам про членство Сербії в Євросоюзі, “оскільки деяким єврочиновникам не подобається курс новообраного президента Александра Вучича”.

На відео, опублікованому агенцією Tanjug, Скотт відповідає сербською: “Ви з “Інформера”? Вибачте, але це не буде першою брехнею, яку я читав в “Інформері”, і, можливо, не останньою”.

Liked the article?
Help us be even more cool!