ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Сепаратисти увірвалися до офісу донецького сайту

25.04.2014, 18:06

Вісім людей у балаклавах з битами прийшли в будівлю, в якій перебуває редакція сайту 62.ua. Про це розповів у коментарі "Новости Донбасса" головний редактор сайту Роман Лазоренко.

Вони висунули вимоги до редакції по висвітленню діяльності так званої Донецької народної республіки.

"Вони представилися представниками Донецької народної республіки. Були в бронежилетах, балаклавах і з бітами. Вони зайшли й стали на вході. Один з них був у цивільному, представився Дмитром Силаковим", — розповів він.

"Силаков виклав список вимог до редакції сайту, серед яких: не називати, що захопили будівлю Донецької ОДА сепаратистами, будь-яку інформацію щодо діяльності так званої ДНР погоджувати з їхніми представниками. Також була озвучена вимога опублікувати номер карти, на яку здійснюється збір пожертвувань для потреб цих людей", - сказав Лазоренко.  

За словами журналіста, у процесі розмови представники редакції зазначили, що можуть не виконати вимог, на що Силаков заявив, що це "наполеглива рекомендація". 

Погроз у випадку невиконання вимог не лунало.  

Журналісти викликали міліцію. У цей момент іде оформлення заяви, на місці працюють співробітники правоохоронних органів.

Liked the article?
Help us be even more cool!