ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Сепаратисти потрапили на територію Луганської ОДТРК, готуються до виходу в ефір

30.04.2014, 13:57

Сьогодні, 29 квітня, на територію Луганської обласної державної телерадіокомпанії (ОДТРК) «ЛОТ» незаконно потрапила група невідомих з автоматами Калашникова. Про це повідомляє сайт CXID.info.

Переговори з сепаратистами провів виконуючий обов'язки гендиректора ЛОДТРК Віталій Гаркуша.

За інформацією видання, у ході переговорів було вирішено, що телекомпанію «ЛОТ» сепаратисти займати не будуть. Сьогодні о 18.30 терористам нададуть ефір для заяви.

Нагадаємо, сьогодні луганські кабельники попереджали екс-заступника голови Нацради України з питань телебачення і радіомовлення Ларису Мудрак про можливий напад сепаратистів на Луганську ОДТРК.

22 квітня Луганський полк Національної гвардії взяв під охорону Луганську філію Концерну радіомовлення, радіозв'язку і телебачення, яка розташована в центрі міста. За цією ж адресою розташована й Луганська обласна державна телерадіокомпанія.

Об'єкт узято під охорону за рішенням міністра внутрішніх справ, з метою охорони громадського порядку та безпеки журналістів.

9 квітня Державний комітет телебачення і радіомовлення звільнив Родіона Мірошника з посади генерального директора Луганської обласної державної телерадіокомпанії та достроково розірвав з ним контракт «у зв'язку з постійним недотриманням балансу в інформаційних випусках Луганського обласного телебачення».

30 квітня, співробітники ЛОДТРК повідомили, що на території телерадіокомпанії немає жодного озброєного сепаратиста. «У нас все спокійно, ніхто нас не захоплював», - запевнили охоронці ОДТРК.

У заяві, яка транслювалася в прямому ефірі Луганської ОДТРК, один з представників Штабу самопроголошеної «вільної Луганської республіки» В'ячеслав Петров закликав луганчан не боятися захоплень сепаратистами адміністративних будівель і готуватися до референдуму 11 травня.

Депутат Луганської обласної ради, екс-гендиректор Луганської ОДТРК Родіон Мірошник, запевнив, що Луганська обласна державна телерадіокомпанія працює в штатному режимі.

Liked the article?
Help us be even more cool!