ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Ще одне черкаське інтернет-видання перестало працювати через DDoS-атаку

07.03.2013, 02:08

У ніч з 6 на 7 березня 2013 року хакерської атаки зазнало черкаське інтернет-видання “Дзвін”, повідомляється на сайті видання.

“Услід за черкаськими інтернет-сайтами “Прочерк” і “Провінція” на “честь” вчорашнього (6 березня - ред.) приїзду Віктора Януковича вночі потужна хакерська атака відключила наш сайт “Дзвін”. Після перезавантаження веб-майстер ресурсу відзначив, що за 20 хвилин на сайт було спрямовано більше 20 тисяч зипитів, тож спрацювала аварійна система. На разі, сайт відновлено без втрат”, - повідомляє видання.

Як зауважують у редакції, це вже друга хакерська атака на ресурс за останні кілька місяців. “Перший раз нас “вирубили” за інформацію про мухлювання влади великим рогатим скотом. Тепер, в очевидь, через об’єктивне висвітлення візиту президента до Черкас. Від редакції хочеться додати, що ми “не каємося” і продовжимо правдиво інформувати про діяльність черкаської влади”, - зазначає редакція.

Нагадаємо, 6 березня в день приїзду на Черкащину президента України Віктора Януковича одразу обидва лідируючі черкаські інтернет-видання - «Прочерк» та «Провінція» - не працювали через DDoS-атаки.

Liked the article?
Help us be even more cool!