ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

СБУ знайшла у Києві посібників терористів, які допомагали транслювати "Новороссию ТВ"

24.11.2015, 10:38

Сьогодні, 24 листопада, вранці у Києві співробітники Служби безпеки України почали слідчі дії щодо осіб, які підозрюються у технічному сприянні трансляції телеканалу терористів “Новороссия ТВ” через мережу Інтернет. Про це повідомляється на сайті СБУ.

У рамках кримінального провадження, відкритого за ч.1 ст.258-3 Кримінального кодексу України (сприяння діяльності терористичної організації), відбуваються обшуки у приміщеннях, які використовувались зловмисниками.

У ході проведення досудового розслідування встановлено, що мешканці Києва та Житомирської області протягом тривалого часу перебували на території т.зв. "ДНР", де надавали консультації та практичну допомогу представникам телеканалу “Новороссия ТВ”.

Зокрема, повідомляє СБУ,  сприяли налаштуванню прямого ефіру, трансляції новин та відеоматеріалів, допомогли організувати взаємодію між підрозділами каналу, проводили навчання осіб, які займались монтажем матеріалів та особисто програмували необхідне для цього обладнання і програмне забезпечення. Крім того, вони зареєстрували та налаштували трансляцію каналу “Новороссия ТВ” на популярних відеохостингах.

Тривають оперативно-слідчі дії.

Liked the article?
Help us be even more cool!