ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

СБУ викрила на Дніпропетровщині депутата, який поширював сепаратистські інтернет-матеріали

22.04.2020, 13:00
Фото – СБУ
Фото – СБУ

Служба безпеки України повідомляє, що викрила голову бюджетного комітету однієї із селищних рад Дніпропетровської області на поширенні сепаратистських інтернет-матеріалів. Про це повідомляється на сайті СБУ.

Згідно з повідомленням, депутат сільради, який одночасно є керівником місцевого громадського формування, популяризував на власних сторінках у соцмережах заборонені в Україні терористичні організації "Л/ДНР". Також він поширював неправдиву інформацію, що дискредитує українські військові підрозділи та правоохоронні органи, зокрема учасників операції Об’єднаних сил.

"Для ведення протиправної діяльності агітатор використовував матеріали пропагандистських сайтів Росії та незаконних збройних формувань. Оперативники спецслужби встановили, що до кола його "друзів" з інтернет-середовища належали користувачі, які мали відношення до спецслужб РФ та угруповань бойовиків", – повідомляє СБУ.

У межах раніше відкритого кримінального провадження за ст. 436-1 Кримінального кодексу України правоохоронці провели обшуки за місцем проживання фігуранта, де "виявили комп’ютерну техніку з інформацією, що підтверджує незаконну діяльність".

Liked the article?
Help us be even more cool!